2900, FILETOVACÍ NŮŽ 200 mm

Kód: 295122

Z kolekce 2900 od Arcos. Nůž na filetování a čištění masa i ryb. Ergonomicky tvarovaná, plastová rukojeť, čepel délky 20 cm.

 

Řada: 2900 

Materiál čepele: NITRUM® patentovaná nerezová ocel    

Materiál rukojeti: polypropylen 

Použití: filetovací nože

Barva: červená

Délka čepele: 200 mm

Váha: 158 g

663 

Není skladem

Popis

NOŽE ARCOS 2900   V řadě 2900 najdete nejrozmanitější kuchyňské nože , které se používají k sekání, krájení jak bylin, tak i zeleniny, ovoce, masa a ryb.   Profesionální nože a nástroje Arcos 2900 jsou navrženy pro profesionály . Jsou vyrobeny z NITRUM®, exkluzivní nerezové oceli firmy Arcos.   Rukojeť profesionální řady 2900 je ergonomická a pohodlná pro dlouhé používání. Je vyrobena z vstřikovaného polypropylenu (PP), plastu, odolného proti vysokým teplotám (120-130°C), nárazu a skluzu. Vstřikovací proces zajišťuje trvalé a bezproblémové spojení rukojeti a čepele.   Barva rukojeti umožňuje klasifikaci nožů na základě druhu potravin, čímž se dosáhne lepší kontroly ze zdravotního pohledu, to vše na základě evropských norem.   Žlutá: vařené maso Červená: syrové maso Modrá: syrové ryby Zelená: syrová zelenina a ovoce Hnědá: syrová zelenina Bílá: pekařství a mléčné výrobky Černá: Víceúčelová   BACTIPROOF SILVER® je  antibakteriální systém , který se aplikuje na rukojeť, aby se zabránilo množení a přítomnosti bakterií, hub nebo plísní. Snižuje jejich výskyt o 99,9%. Rukojeť je tedy hygieničtější a ani nepohlcuje pachy.   Čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli NITRUM®.  NITRUM® je patentovaná ocel s obsahem dusíku, ekologická a dostupná pouze u nožů Arcos. Poskytuje větší tvrdost, vyšší ostrost a zlepšuje udržování ostrosti hran . Vylepšená mikrostruktura poskytuje větší odolnost proti korozi a skvrnám.    Nože jsou určeny jak pro profesionální, tak pro domácí použití.   Vyrobeno v Albacete – Španělsko.   Záruka 10 let.

Další informace

Značka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “2900, FILETOVACÍ NŮŽ 200 mm”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *